F.B.P. sărbătoreşte Ziua Copilului

F.B.P. sărbătoreşte Ziua Copilului

          În perioada 15- 31 mai a.c. s-a demarat concursul întitulat „Bucovina prin ochii inocenţei” la care puteau participa copii cu limita de vârstă de 12 ani din judeţul Suceava prin simpla expediere a unei poze pe adresa oficială de e-mail a Asociaţiei Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni: fbp_ro@yahoo.com, sau pe pagina de facebook www.facebook.com/forumul.bucovinenilor, iar câştigătorul a fost desemnat de ziua copilului – 1 iunie. Acumularea cât mai multor LIKE-uri a fost condiţia esenţială de alegere a celui mai frumos bucovinean. Au răspuns la provocare peste 30 de copii atât din mediul urban cât şi rural din judeţ. Premiantul concursului care a cucerit prin inocenţa sa publicul, acumulând peste 250 de like-uri este MIRONESCU NICOLAE GABRIEL, 4 ani, din localitatea Bilca, judeţul Suceava.

          În ziua premierii, 1 iunie, echipa F.B.P., condusă de preşedintele Tudor HRENIUC, a fost întâmpinată de o familie excepţională (premiantul, mama acestuia, o surioară şi un frăţior). Oameni deschişi şi sufletişti au susţinut că de dimineaţă erau în aşteptarea surprizelor aduse de F.B.P. Echipa a avut prilejul să cunoască că membrii familiei sunt deosebit de talentaţi. Pe lângă micuţul câştigător al proiectului „Bucovina prin ochii inocenţei” am descoperit o voce inedită al frăţiorului acestuia – Mironescu Ionuţ Alexandru (11 ani), solist al ansamblului din Bilca. Cât despre premiantul Găbiţă, acesta s-a adeverit a fi un veritabil model care cu siguranţă va perpetua tradiţiile bucovinene urmaşilor săi. Premiantului i-a făcut o deosebită plăcere să pozeze pentru albumul „F.B.P. sărbătoreşte Ziua Copilului”. Graţie susţinerii nelimitate acordate din partea Consilierului Superior pe Relaţii Internaţionale din cadrul CJ Suceava, Secretar General al F.B.P. – domnului GHEORGHE HRENIUC, am reuşit să oferim micuţei vedete, dar şi fraţilor acestuia: jucării, hăinuţe, papucei, cărţi, dicţionare, rechizite şcolare, CD-uri de promovare a Bucovinei.

          În linii mari: 1. Denumirea proiectului: Bucovina prin ochii inocenţei 2. Locaţia: Judeţul Suceava 3. Perioada: 15 mai – 1 iunie 2013 4. Surse de finanţare: proprii 5. Valoarea totală a proiectului: 1.250 lei Sperăm ca ideea proiectului să fie apreciată la justa valoare şi că pe viitor vom reuşi să implementăm şi alte proiecte asemănătoare în care vom implica un număr cât mai mare de beneficiari direcţi. Ne-am dori să colaborăm şi să încheiem parteneriate fructuoase cu oameni dornici să susţină dezvoltarea durabilă a Bucovinei. Vă mulţumim şi UN LA MULŢI ANI tuturor copilaşilor!

Data postării: 16.06.2013

Concurs "Bucovina prin ochii inocenței"

          Inspirat din Sărbătoarea Internaţională a Copilului, Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni derulează în periada 15 – 31 Mai concursul ,, Bucovina prin ochii inocenţei”, dedicat atât părinţilor iubitori, cât şi copilaşilor zglobii din județul Suceava.

          Dacă doriţi să încântaţi lumea cu odoraşul dumneavoastră expediaţi o poză a micuţului (limita de vârstă 12 ani) şi indicaţi datele personale ale acestuia, respectiv: numele, prenumele, vârsta, localitatea şi numărul de contact sau adresă de e-mail.

Câştigătorii vor fi desemnaţi de către votul publicului (LIKE pe facebook) şi premiaţi chiar de ziua lor, iar surprizele nu se vor lăsa asteptate.

Regulament:

1. Varsta participantilor este de maxim 12 ani;

2. Participanti doar din judetul Suceava;

3 . Pozele se vor trimite pe e-mail sau pe facebook in mesaj ori in postare pe perete;

4. Vor fi admise doar poze decente, FBP are dreptul de a selecta;

5. Data inscrierii valabila intre 15 si 31 mai, inclusiv;

6 . Castigatorii vor fi anuntati in data de 01 iunie;

7. Castigatorul se va alege in urma numarului de like-uri de la poza de concurs din albumul "Concurs "Bucovina prin ochii inocentei" postat de FBP;

8. Echipa FBP va lua legatura cu castigatorul si il vor premia.

© Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni.