Colectia de zambete

Dragii Noştri Bucovineni!

Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni face apel la dumneavoastră pentru a vă reaminti că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, în procesul tranziţiei către Noul An 2013!
Haideţi să încercăm, măcar în ultima lună a anului curent, să facem abstracţie de problemele economice, sociale sau politice, care ne macină şi ne transformă viaţa într-o goană fără precedent, să ne oprim din fuga continuă şi să ne gândim la sufletele inocente pentru care Moş Crăciun nu există!
Dorim şi sperăm să ne alăturaţi în cadrul Caravanei ,,Colecţia de Zâmbete” pentru a oferi copiilor nevoiaşi magia şi bucuria sărbătorilor de iarnă!

Promotorii binelui au străbătut împreună un traseu îndelungat, poposind în satele judeţului Suceava: Calineşti Cuparenco, Calineşti Enache, Dărmăneşti, Pătrăuţi, Lipoveni, Mitocul Dragomirnei, Mitocaş. Peste 500 de copii au devenit astăzi beneficiari direcţi ai acţiunilor caritabile desfăşurate de FBP.
La finele proiectului ,,Colecţia de zâmbete” ar fi cazul să întocmim un bilanţ, în care să precizăm că am reuşit să ,,răpim” peste 500 de zâmbete de la suflete nevinovate şi familiile lor, care prea devreme resimt povara şi greutăţile rezervate de viaţă.
Apreciem inegalabilul ajutor acordat de Consiliu Judeţean Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, exprimat în furnizarea unui mijloc de transport prevăzut cu spaţiu suficient pentru depozitarea donaţiilor colectate.
Ţinem să mărturisim, vouă, dragi cititori, că echipa FBP a vizitat o mulţime de situaţii critice şi a cunoscut copii proveniţi din familii monoparentale, dezavantajate, cărora le lipsesc obiecte şi lucruri de strictă necesitate. De aceea, sperăm în empatia dumneavoastră şi luptăm cu înverşunare să reuşim împreună să organizăm cât mai multe şi variate acţiuni caritabile, cu menirea de a cultiva frumosul şi simţul mulţumirii în sufletele imaculate ale copiilor din judeţul Suceava.

Dumnezeu să ne ajute!

În cifre:
-in jur de 500 de copii
-12 localități

 

MAI MULTE POZE GASIȚI AICI