Donații

I. Redirectionare 2%:

Poţi contribui şi tu la dezvoltarea proiectelor noastre redirecţionâd cei 2% din impozitul pe venitul global către Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni, activitate ce NU IMPLICA NICI UN COST.

Tot ce trebuie să faci este să completezi prima pagină a acestui document (click aici) și să o trimiți la secretariatul FBP la adresa Aleea Dumbravii, Nr. 16, Suceava, sau să o trimiți prin poștă la Administrația Financiară unde sunteți înregistrat (în funcție de orașul/sectorul în care locuiți). 

Întrebări frecvente despre 2%:

1. Cât mă costă să direcționez 2%?

Nu vă costa nimic. 2% nu este o donaţie şi nu implică niciun fel de cost pentru dumneavoastră : banii pe care alegeţi să îi orientaţi către un ONG ar reveni oricum statului. Altfel spus, sunt bani pe care îi plătiți oricum, însă acum aveți posibilitatea de a decide către cine se duc. 


2. De ce sa directionez 2%?

Pentru că este modul cel mai simplu în care puteți susține o organizație sau o cauză în care credeți. Puteți face un gest nobil, de responsabilitate socială, fără a cheltui nimic.


3. De ce sa aleg Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni?

 

II. Donații:

Donează şi vei contribui la sprijinirea bucovinenilor în vederea realizării proiectelor

Conturile unde poţi efectua donaţia sunt:

Cont LEI:       RO77BACX0000000560398001
Cont Valuta (EURO): RO50BACX0000000560398002
Banca UniCredit Țiriac Bank


Vă mulțumim că ne ajutați să implementăm proiectele pe care ni le-am propus și să îi ajutăm pe cei aflați în dificultate!